Skip to content
All posts

Digitale toegankelijkheid voor iedereen

 

 

1656164005940

 

De betekenis van het initiatief voor web toegankelijkheid;


Het Web Accessibility Initiatieven (WAI), gecreëerd door het World Wide Web Consortium (W3C) definieert digitale toegankelijkheid als volgt: “Web toegankelijkheid betekent dat mensen met een handicap het web kunnen gebruiken.

Om precies te zijn, ze kunnen het web waarnemen, begrijpen, doorbladeren en ermee omgaan, en bijdragen aan het web. De toegankelijkheid van het web komt ook anderen ten goede, met name de oudere bevolking wiens vaardigheden veranderen met de leeftijd.


Web toegankelijkheid omvat alle handicaps die de toegang tot het web beïnvloeden, inclusief visuele, audio-, fysieke, spraak-, cognitieve en neurologische handicaps. Toegankelijkheid omvat ook mensen die problemen hebben met computer hardware (zeer lage snelheid, oude computer, gebrek aan kennis van het gebruik van computerhulpmiddelen, enz.).


De oplossing is hoe we mensen met een beperking in contact brengen met werkgevers en daarmee hun kwaliteit van leven verbeteren door te participeren in de samenleving met een baan of een bedrijf te starten

RoomForWork Enterprise heeft een oplossing om mensen met een beperking in contact te brengen met werkgevers door middel van digitale toegankelijkheidstechnologie waarbij werkzoekenden met een (mentale/lichamelijke) beperking autonoom en intelligent gematcht kunnen worden met vacatures/projecten of Gigs van opdrachtgevers via AI matching technologie